"ИРАН У МОЈИМ ОЧИМА" - ПРЕДСТАВЉАЊЕ ИРАНА КАКО СУ ГА ВИДЕЛИ УЧЕСНИЦИ НЕДАВНОГ ПУТА У ИРАН

У септембру 2005. г. обављен је пут једне туристичке групе из Београда у Иран, чији је организатор и вођа пута био г-дин Зоран Филиповић . М еђу учесницима је било највише чланова нашег Друштва . Део својих утисака они су представити 03.02.2006. у 17.00 сати на Филолошком факултету у Београду. Овај културни догађај одржан је под називом "Иран у мојим очима", а улаз је био слободан, тако да су у њему учествовали сви заинтересовани . Може се рећи да је ова презентација имала великог успеха, јер је сала 16 Филолошког факултета била препуна, па су чланови Друштва морали да донесу столице из других сала Факултета како би сви заинтересовани могли сести. Иако је било техничких проблема око пројектора, посетиоци су били задовољни презентацијом, а неки су сигурно пожелели и да лично виде оно што им је овде било представљено кроз предавања и слајдове.

Ево неколико фотографија са презентације:

Професорка Жана Акобџанијан најављује "Иран у мојим очима":

   
   

Г-ђица Ружица Савчић је одржала исцрпно стручно предавање о економији Ирана:

   
   

Г-ђа Тамара Комазец је одржала веома симпатично предавање илустровано сопственим изванредним фотографијама са недавног пута. Износећи своје утиске са тог незаборавног путовања, више пута је прекидана бурним аплаузима:

   
   

У паузи предавања чланице нашег Друштва су послужиле посетиоце освежењем:

 
 

Презентација је завршена популарним предавањем о архитектури Ирана, које је одржала чланица нашег Друштва, дипл. грађ. инжењер Надежда Раденковић:

   
   

 

 

Повратак на претходну страну